22.1.14

Wouldn't mind wearing

Wouldn't mind wearing
Der skal bestemt ikke lægges skjul på at min store craving lige nu er varme sweaters, for selvom jeg drømmer mig til sommer, shorts og cropped tops, må jeg altså indse at det stadig er vinter og frost udenfor, desværre. Jeg har aldrig haft særlig mange sweaters fordi jeg er så dårlig til at finde dem, men jeg har planer om at udvide min samling snart, hihi. Desuden har jeg forelsket mig helt vildt i faktisk alle de tre sneakers i ser på billedet - og de ville også alle sammen være helt perfekte til sommer. Hvad tænker i om de her outfits? Hvilket er jeres yndlings? Personligt ville jeg elske at iføre mig det sidste. Har ligge siddet og drukket den seriøst lækreste, næsten sunde og meget nemme banan milkshake, og så skulle jeg seriøst kun bruge tre ingredienser! Er det noget i kunne tænke jer en opskrift på? Kys! 

16 kommentarer :

 1. Er vild med nummer 3! Det er godt sammensat :-)

  Knus fra
  hvidbrunette.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Lækre outfits! (:

  http://fairestaddiction.blogspot.dk/

  SvarSlet
 3. Kan rigtig godt lide det sidste sæt :)

  // white-obsession.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Det er jeg også helt vild med :)

   Slet
 4. Sæt skoene fra outfit 1 sammen med outfit 2, og det ville være perfekt!
  Kan egentlig godt lide sneaker'sne i outfit 2, ville bare kun bruge dem til træning.

  http://welcometowonderlandsara.blogspot.dk/

  SvarSlet
 5. Hej! Jeg har lige startet min nye blog op, og tænkte på om du havde lyst til at følge den? Jeg følger selfølgelig tilbage.
  fieskovflatau.blogspot.com

  Knus

  SvarSlet
 6. Elsker dem alle! ^^

  SvarSlet
 7. Elsker de der Chelsea boots :o

  -Caroline
  http://beautifulmagasin.blogspot.dk

  Lyst til at følges?

  SvarSlet
 8. elsker det sidste sæt. jeg går kun i sweaters, så det er bare lækkert.

  http://amandapo0p.blogspot.dk/

  SvarSlet
 9. Kan specielt godt lide det tredje outfit :)

  Jeg følger din blog på bloglovin' nu, og håber du vil gengælde
  // annakatrines.blogspot.com

  SvarSlet