19.2.14

ASOS favoritter

1. HER | 2. HER | 3. HER | 4. HER | 5. HER | 6. HER | 7. HER | 8. HER
Hej piger! Er for ikke ret lang tid siden blevet ret vild med Asos - de har de lækreste ting, og så er fragten gratis (!!). Alle tingene oven over er nogle jeg craver ret meget lige nu, og som jeg bestemt ikke ville have noget i mod at klikke hjem, hihi. Rygsækken ville være åhh så perfekt som en ny skoletaske (som jeg i øvrigt virkelig godt kunne trænge til), solbrillerne er fab, Nike Roshe run sneakersne er så fantastiske, især også i lyseblå, sandalerne ville være perfekte til sommer og trøjerne ville altså bare være lækre at have som basis ting i garderoben. Et par af tingene overvejer jeg faktisk at bestille hjem, kan i gætte hvilke? Kys.

6 kommentarer :

 1. Uh, den sorte top er virkelig lækker! Asos er en virkelig skøn hjemmeside.

  http://fairestaddiction.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Det er altså nogle ret lækre ting du disker op med der :) Desuden er det en fin blog du har :)

  SvarSlet
 3. Hej! Jeg har lige sættet og lavet en fin collage ligesom dig, altså det der med tøj på min blog : Blogbylonnie.blogspot.com men mit billede er ikke ret stort.. ved du hvorfor? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nok fordi, at når du trykker på knappen der udgiver collagen på blogger, så kan du ændre størrelsen inden du faktisk udgiver den :)

   Slet