1.2.14

Desktop backgrounds for you

Hej piger! Har lige siddet og sammensat de her baggrunde til jer til computere.. Min yndlings er den første, som jeg også har sat som min baggrund lige pt. Baggrundende er lavet i 1600x1000, som vidst passer til en macbook, men den kan sikkert også passe til de fleste andre. Jeg har ikke selv en mackbook men en hp, og de passer fint på min skærm. Alle billederne er fra forskellige tumblrs, og de er lavet i pixlr.com. Hvad syntes i? Kys.

Tryk på billedet, og højreklik derefter på billedet og tryk på "åben billede i en ny fane" eller "view raw  image" (det er vidst forskelligt hvad der står på forskellige computere?) og så kommer i frem til den rigtige størrelse, som i så kan gemme og indstille som baggrund. Gem IKKE direkte fra bloggen - så får i ikke den rigtige størrelse.

14 kommentarer :

 1. De er super flotte! Har du en tumblr? :)

  nuancesdeblanc.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak!
   Nej, desværre ikke, men regner med at starte en op meget snart! :)

   Slet
 2. Alt for lækre collager! Så inspirerende! :-)

  Kig meget gerne forbi min nye blog ♥ - Er rykket fra blogspot over til bloggers delight, og det ville glæde mig meget, hvis du ville kigge forbi! :-)

  Knus Michelle Eckert -
  http://giveyourdaycolors.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det er jeg glad for at du syntes!

   Slet
 3. Virkelig fin blog!Vil du følges?Skriv en kommentar på min blog hvis du vil:)

  Liiivelife.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Super fede baggrunde. Elsker også den slags baggrunde, så mange tak!

  http://welcometowonderlandsara.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Er rigtig glad for at du kan bruge dem :)

   Slet
 5. Skønne billeder :) Desuden er det en rigtig fin blog du har :)

  SvarSlet
 6. De er super flotte, min favorit er klart den i midten :)
  Har du lavet den i en collage, eller bare sådan frit, med en hvid baggrund? :)

  http://bloggingby-emma.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak!
   Jeg har lavet dem frit, med en hvis baggrund :)

   Slet