19.3.14

Blueberries, bananas & hazelnuts

Hej piger! Jeg havde set nogle forskellige opskrifter på smoothies på nettet, hvor der var nødder i, så det blev jeg altså nødt til at afprøve efter skole i dag! - og ja, det lyder lidt underligt, men det er altså virkelig lækkert, og giver sådan en rigtig god konsistens! Og så mætter den jo mere, og ville derfor være rigtig god til fx. morgenmad. Jeg lavede min smoothie af en frossen banan, frosne blåbær, hasselnødder, a38 og mælk, og så har jeg bare toppet med hakkede hasselnødder og lidt mørk chokolade. Jeg målte ikke af, men tilsatte bare lidt til jeg syntes mængden passede, og den blev virkelig god! Og for lige at give jer et lille tip, så er der tilbud på frosne bær i Netto lige nu: 1 pose (forskellige varianter) for 7 kr, hihi. Skal i afprøve den? Har i før lavet smoothies med nødder i? Kys.

13 kommentarer :

 1. Det lyder super lækkert - det kunne jeg godt finde på at afprøve selv :-)

  www.kunsanne.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig også lækkert! :)

   Slet
 2. Som der er blevet nævnt, lyder det rigtig lækkert! :-)

  www.camillajb.wordpress.com

  SvarSlet
 3. Jeg får helt lyst til en blåbær smoothie nu haha <3
  Hvor redigrer du dine billeder?

  moodswingsdk.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi, kan jeg godt forstå<3
   De her billeder er redigeret i afterlight på min mobil :)

   Slet
 4. Den ser også bare super lækker ud - meget flot også!

  SvarSlet
 5. Hvor ser den bare god ud(:
  Tak for tippet omkring at putte nødder i smoothies(:

  Du er velkommen til at kigge forbi min blog(:

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak!
   Er glad for at du kunne bruge det :)

   Slet
 6. Mums, det ser super lækkert ud, helt klart noget jeg skal prøve! :-)

  Tag endelig et kig forbi;
  annamoellerlarsen.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak!
   - syntes jeg bestemt du skal gøre :)

   Slet
 7. mhm, det ser super super lækkert ud, den vil jeg da gerne prøve! :)

  Kig gerne forbi min blog her, knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet