16.3.14

Dreaming of summer..

Dreaming of summer
Hej piger! Går lige pt. og drømmer om sommer, og kan faktisk næsten ikke vente, så sad lige og sammensatte et par lækre sommeroutfits, som jeg bestemt ikke ville have noget i mod at iføre mig om et par måneder når det er lidt varmere, hihih. Da jeg var i centret i torsdags med en veninde købte jeg også lidt ting så jeg er nogenlunde klar til sommer - de lækreste højtaljede shorts og et par fiine solbriller, men dem får i at se en anden dag, hvis det har interesse? Er nemlig allerede nu gået i gang med at opbygge min sommergarderobe - sidste år var jeg nemlig alt for sent ude og nåede det aldrig rigtigt. Hvad syntes i om outfitsne? Kys.

6 kommentarer :

 1. Åh, super lækre outfits. Kommer sådan til at savne sommeren helt forfærdeligt! Det er godt at den snart (forhåbentligt) er over os ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak<3
   - ja, lad os krydse fingre!

   Slet
 2. Jeg glæder mig også helt vildt til sommer! Jeg var også alt for sent ude sidste år, så i år vil jeg også forberede mig bedre! Er helt vild med outfit nummer to - det er lige det, der er sommeroutfit ifølge mig :)

  Knus!
  //Ida
  www.idamersholm.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg også helt vild med! :)

   Slet
 3. Virkelig lækre outfits!

  http://fairestaddiction.blogspot.dk/

  SvarSlet