11.3.14

Facts & flowers

1. Min yndlings snack/frokost/mellemmåltid er smoothies og milkshakes. / 2. Jeg løber 1-2 gange om ugen for at holde mig i form og sund. / 3. Jeg står mega tidligt op hver dag for at vaske mit hår - ellers er det helt umuligt at arbejde med, og det ligner seriøst noget der er løgn. / 4. Jeg er den største kontrolfreak (seriøst), åh. / 5. Jeg ser TLC hver aften inden jeg går i seng - altid. Seriøst den bedste kanal. / 6. Spiser noget hele tiden - virkelig. / 7. Jeg stiller meget store (læs: alt for store) krav til mig selv og bliver aldrig helt tilfreds. 8. Jeg er meget genert. / 9. Jeg har en bestemt rutine hver morgen, hvor jeg gør alting i en bestemt rækkefølge på en bestemt måde. / 10. Det aller første jeg gør når jeg kommer hjem er at sætte mit hår op i en knold eller løs hestehale - always. / 11. Jeg bruger makeup hver dag og går helst heller ikke ud for døren uden, men jeg prøver dog at holde det så naturligt som muligt. / 12. Jeg tør ikke at kigge ud af vinduerne når det er blevet mørkt. / 13. Jeg er den største sucker for alle usunde ting. / 14. Jeg har ikke sådan én god, bedste veninde (desværre). / 15. Jeg fejlbedømmer altid vejret hvad angår tøj - jeg tager altid enten for varmt eller for koldt tøj på. Hvad syntes i? Kys.

2 kommentarer :

 1. Din blog er virkelig, virkelig fed og vildt inspirerende, Cecilie! I hvert fald i så høj en grad, at jeg nu følger dig!
  Tag gerne et kig forbi min blog - hvis du er nysgerrig.
  Håber vi ses! :0))))

  http://kathrineisabellaj.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, det varmer virkelig!<3

   Slet