2.3.14

Makeup from Oriflame

Hej piger! Jeg har været så heldig at få lov til at modtage og teste en masse forskellige produkter fra Oriflame, og  pakken kom ind af døren i fredags tror jeg det var. Jeg kendte ikke mærket i forvejen, men jeg må sige, at jeg er positivt overrasket! Kvaliteten af produkterne er super god, leveringen hurtig og betjeningen super! Pakken indeholdte en concealer, to lipglosses, en bronzer, løst pudder, en læbestift, en mascara og et øjenskyggesæt, og mange af tingene er allerede blevet mine nye favoritter. Specielt concealeren og mascaraen er jeg blevet glad for - concealeren er så let at man næsten ikke mærker den, den dækker godt og passer desuden perfekt i farven til min hud. Mascaraen er så nem at påføre, klumper ikke og kan nemt ligges på i flere lag. Hvad syntes i om det? Sig endelig til hvis der er nogle af produkterne i kunne tænke jer at høre lidt mere om! Indlægget er sponsoreret, men 100 % ærligt. Kys.

14 kommentarer :

 1. Åh nogle lækre produkter!
  Gid det var mig! :-P

  mylifemyworldlouise.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Åh, jeg får virkelig lyst til at købe nogle produkter fra mærket, efter at have læst om det på Julie Agerlunds, Alma Spies' og nu også din blog! :-)
  De ser virkelig lækre ud, er prisen rimelig? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. De er også lækre, og ja jeg syntes egentlig priserne er ret fine og overkommelige! :)

   Slet
 3. Ville super gerne se, hvordan nogle af tingene ser ud på fx læbestiften eller øjenskyggesættet!

  http://welcometowonderlandsara.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det er jeg glad for du siger!
   Skal se om jeg kan få gjort noget ved det ;)

   Slet
 4. Reviews af det hele. Hvor længe holder det, er det pigmenteret, hvad er priserne, er der noget negativt ved produkterne? En dybere forklsring af produkterne alt i alt :-) Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Skal jeg nok tage til overvejning! :)
   Køber snart et kamera, så kan være jeg filmer en video? :)

   Slet
 5. Årh sikke nogle lækre ting! Det er en rigtig fin blog du har - kunne du tænke dig at følges? Jeg følger i hvert fald dig via bloglovin og gfc nu :-)

  Knus fra
  www.kunsanne.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er lige hvad det er!
   - tusind tak, kigger forbi :)

   Slet
 6. Sikke nogle lækre ting :-)!

  Kig gerne forbi min blog, hvor du lige nu kan vinde et par Humlan høretelefoner fra Urbanears: http://www.voresboble.dk/give-away-humlan/ :-)

  /Amalie.

  SvarSlet
 7. Jeg elsker Oriflame, det er sådan et lækkert mærke og jeg bruger det hver dag, du er godt nok heldig :-)
  Knus http://206designbones.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også blevet rigtig vild med Oriflame efter at have testet de her produkter! :))

   Slet