28.3.14

Streetstyle inspiration

Hej piger! Min stil er slet ikke spor inspirerende, og ret kedelig faktisk - det er altid de samme, grå-sort-hvide, enkle, minimalistiske outfits jeg går i, uge efter uge, og jeg er helt vildt dårlig til at sammensætte nye outfits og tage mig sammen til at gå i noget anderledes end mit sædvanlige - derfor eelsker jeg at kigge på streetstyle billeder og blive inspireret. Ovenstående billeder inspirerer mig en hel del, og forhåbentligt vil de også inspirere jer bare en lille smule, hehe. Hvad syntes i? Kys.

10 kommentarer :

 1. de er så fine, har lidt de samme problem som dig! :) hæhæ
  http://emiliexnicoline.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Lækker collage du har fixet sammen! :-)

  Tag gerne et kig hvis det lyster! xx
  annamoellerlarsen.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Lækker inspiration - tror der er mange med samme problem som dig ;-)

  God weekend!
  www.kunsanne.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak!
   - ja, det tror jeg du har ret i :)

   Slet
 4. Lækker inspiration! Savner bare sommer og sol :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak!
   - det gør jeg viiiirkelig også! :)

   Slet
 5. Har det på præcis samme måde. Er dog begyndt at købe tøj, der er lidt mere interessant end bare sorte leggins og en T-shirt, så mine outfits bliver en smule mere kreative. Dog falder jeg stadig i den fælde at tage et outfit på, som jeg ved fungerer, men som jeg har haft på 100 gange før.
  Billederne er forresten virkelig inspirerende. Jeg kunne finde en masse items, som jeg gerne ville eje!

  http://industrialbarbie.blogspot.dk/

  SvarSlet