12.3.14

Update

Hej skønneste piger! Vil bare lige komme med en hurtig opdatering, og så undskylde for at bloggen (lige bortset fra i går, altså) har stået så stille som den har - men det er simpelthen fordi jeg har haft projektuge i min klasse i hele sidste uge, som jeg altså har været nødt til at fokusere på. Det har simpelthen været så stressende, at jeg slet ikke har haft overskud til bloggen. Men jeg fremlagde projektet i går (og venter spændt på karakter) så nu kan jeg forhåbentligt vende stærkt tilbage! Efter skole i dag trængte jeg til en lille snack, så jeg lavede de her lækre jordbær, som jeg satte mig ud i solen og spiste. Det er simpelthen så lækkert med det her vejr! Regner med at løbe en lille tur senere og i morgen smutter jeg en tur i centret med min veninde, kys.

12 kommentarer :

 1. Mums en lækker snack! Der er ikke noget bedre end jordbær :-)

  www.kunsanne.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Hvor ser det lækkert ud. Vi havde også projektuge lige inden jul, har aldrig prøvet noget så stressende. omg, vores lærer blev ved med at kritisere og rise vores projekt. Men vi endte alligevel ud med et 10-tal?!
  // www.emmaworup.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det virkelig også!
   Åh ja, det er simpelthen så stressende og lærerne forstår det bare ikke, haha. Tillykke med 10-tallet!<3

   Slet
 3. Åh, hvor lækkert!
  Hvad havde I projektarbejde om?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, virkelig det lækreste!
   Vores overemne var 'en jord' og min veninde og jeg havde så valgt delemnet 'kosmetiske forsøgsdyr' :)

   Slet
 4. Uh uh jeg elsker din blog! <3
  Hvor ser det altså lækkert ud, jeg har også lige afsluttet en projekt uge (OSO- opgave) så har også været lidt fraværene.
  Jeg tog selv en løbetur i det gode vej, da jeg kom hjem fra skole i mandags :-)

  // Cecilie - http://ceciliesfashionblog.blogspot.dk/

  SvarSlet
 5. Glæder mig sådan til lækre, danske jordbær! Det var dog en god idé hurtigt at dyppe dem i chokolade - mums med mums på :P Det må jeg prøve, og tillykke med aflevering af dit projekt! Jeg krydser fingre for, at du får en god karakter <3

  Knus!
  //Ida
  www.idamersholm.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det smager virkelig bare så dejligt!
   - tusind, tusind tak<3

   Slet
 6. Jeg elsker jordbær og hvis du dypper dem i chokolade; fantastisk! Krydser fingre for, at du får en god karakter.

  http://industrialbarbie.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Mhh ja, det er virkelig noget af det bedste!
   Iih tak, hvor er du sød!<3

   Slet