2.4.14

April wishlist


April wishllist4
Hej piger! En overgangs/forårsjakke, cami og crop-tops, Won Hundred slip ons, en fin ny pung (som skal tage over for min gamle, store, lyserøde pung med hjerter på), en ny bikini, så jeg er klar til sommer, løbe/træningsshorts, Jane Kønig ringe i oxideret sølv (åh), Balenciaga sandaler (or well, nok bare et par sandaler), lækre produkter fra The Body Shop og et nyt kamera (drømmen pt. er Canon eos 600d), er alle ting som står på denne måneds ønskeliste! En del af tingene regner jeg med at få købt i denne måned, samtidig med at et par stykker også bare er drømme, langt over mit budget lige pt. Mit næste køb har jeg allerede planlagt, og skal egentlig bare lige have taget mig sammen til at gøre det, hehe. Hvis nu jeg siger, at det vil påvirke at kvaliteten i fremtiden vil blive meget bedre på billederne til bloggen, kan i så gætte hvad det er? Kys.

16 kommentarer :

 1. Lækker collage, ønsker mig også Jane Kønig ringe til min konfirmation! :-)

  Og held og lykke med køb af kameraet! ;-)

  Knus Anna
  annamoellerlarsen.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Jeg har selv kameraet, og det er super lækkert!
  Hvis du slår til nu får du 200 kroners rabat i fona, og hvis du siger, at man får tilbehør med på nettet, så får du det også i butikken - en taske, 8gb SD kort og en pudseklud :-)

  Tjek meget gerne min blog ud:
  trendniq.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, tusind tak, havde slet ikke set at de havde det i Fona!<3

   Slet
  2. Det var så lidt :-D
   Altså, de har den på deres hjemmeside, og de havde den i den fona nær min skole - så burde de også have den i andre :-D

   Slet
  3. Ja, har lige set den på deres hjemmeside, tak for tippet! :D

   Slet
 3. Lækker, lækker ønskeliste! Kunne godt tænke mig stort set alt der fra, faktisk :D

  SvarSlet
 4. Wow! Jeg elsker skoene og bikinien!

  Simone
  Microcut.dk

  SvarSlet
 5. Lækker collage, med en masse skønne ting! :)

  kig gerne forbi, knus
  www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
 6. Jeg kan rigtig godt lig din blog og du har nogen rigtig gode billeder :)

  Håber du vil tage et kig på min :)
  www.angiedavidsen.blogspot.dk

  SvarSlet
 7. Hey hey hey!
  Så er der landet den lovende blog anbefaling på min blog! OG du er med...<3

  http://amorspil.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, tusind tak!
   Kigger forbi med det samme :)

   Slet