16.4.14

New baby

Hej piger! Jeg erked af at der har været helt stille på bloggen i omkring to uger, og jeg kan ikke beskrive hvor meget jeg har savnet både jer og bloggen, men nu er jeg back on track, med nyt kamera og fyldt med ny inspiration (!!!). Jeg købte kameraet i dag, og jeg er allerede så glad for det! I kan sagtens glæde jer til mere regelmæssige indlæg, billeder i meget finere kvalitet (sammenlignet med digitalkameraet jeg brugte før) og en meget gladere og mere motiveret Cecilie! Det gjorde lidt av i pengepungen, men skidt pyt, for det var det værd, og nu vender jeg stærkt tilbage på bloggen! Har faktisk allerede et par blogindlægs i ærmet til jer, hehe. Kys.

8 kommentarer :

 1. Tillykke med det, gid det var mig :o

  Knus fra
  hvidbrunette.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Tillykke med dit ny kamera!
  moodswingsdk.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Tillykke med dit nye kamera - Jeg ønsker mig godt nok også et :-) Det gør indlæggene lidt lækrere.

  God påske ♡
  www.blogaboutmia.com

  SvarSlet
 4. Tillykke med dit lækre køb! Det er et skide godt kamera! :)

  Kig gerne forbi, knus!
  www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  SvarSlet