19.4.14

Outfit details x floral shoes & rings

Wearing: jeans Dr. Denim sneakers H&M ringe Spinning, H&M sweater H&M
Hej piger! Er lige kommet hjem fra Rosengårdscentret med min søster (desværre uden at finde nogle lækre nye items, øv), og senere smutter jeg over til sleepover hos min veninde. I får lige et par outfit-detalje-billeder fra dagens outfit, da jeg altså ikke liiige havde tid til at tage billeder af hele outfittet (men det kommer altså snart, det lover jeg!). Mine sneakers er nye (og dejlige!) og så kostede de altså kun 80 kr. (!!!) inde i H&M, hvilket jo er sindssygt billigt for et par sneakers. Hvad syntes i om det? Kys.

10 kommentarer :

 1. Lækkert outfit, eller detaljer, haha. (:

  http://fairestaddiction.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Jeg elsker fingerringene, bruger selv enkle ringe som den type hver eneste dag :-)

  SvarSlet
 3. Ej er helt vild med skoene, de er virkelig fede og søde! Årh!

  Kig gerne forbi min blog, knus!
  www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, er også helt vild med dem!<3

   Slet
 4. Skoene er virkelig friske og forårsagtige!! Er vild med dem!
  Kig gerne forbi og smid en kommentar, hvis det lyster;
  fieskovflatau.blogspot.dk

  Knus

  SvarSlet
 5. Hvor er den fin, den ring! Er helt vild med den, og din sweater ser utrolig behagelig ud udfra, hvad man kan se af den.

  Kig forbi, www.michellajohansen.blogspot.dk

  SvarSlet