30.4.14

Outfit | Envii pants x floral shoes & stripes

Wearing: pants Envii shirt Vero Moda floral sneakers H&M rings Spinning, H&M
Hej piger! Endelig, endelig er der et helt outfit på bloggen, og det var da også på tide, hehe. Bukserne er nye og fra Envii, og jeg er allerede blevet ret glad for dem - jeg manglede sådan lidt et par bukser som ikke var stramme sorte jeans og til de dage hvor jeg bare gerne vil have noget lidt afslappet på. Og så er de altså bare mega behagelige - de føles seriøst som om man ikke har bukser på, hihi. Outfittet er enkelt, afslappet og jeg elsker det. Jeg skal dog lige vænne mig til at have den slags bukser på uden at føle mig akavet. Nu har jeg jo gået 24/7 med stramme, sorte jeans i jeg ved ikke hvor lang tid, så det kræver altså lige lidt tilvænning haha. Kan i lide det? Kys.

10 kommentarer :

 1. Du ser virkelig godt ud, Cecilie!

  SvarSlet
 2. Super fint outfit - elsker bukserne! Og dit hår er virkelig flot!
  Håber du vil kigge forbi!
  www.thefashiondove.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Rigtig fint outfit :)

  // wintercaused.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Rigtig fint outfit! Elsker skoene :)

  knus
  behindtheattitude.blogspot.dk

  SvarSlet