17.4.14

This summers bikini

Hej piger! Jeg har altid svært ved at finde bikinier som jeg kan passe og som faktisk klæder mig, så jeg blev sååå glad da jeg fandt denne i h&m - den kan jeg nemlig passe, og så klæder den mig også ret godt. Både overdelen og underdelen kostede 80 kr., hvilket jo slet ikke er så galt, og så er jeg helt vild med striberne (jeg har det med at blive tiltrukket automatisk af alt med striber).. Jeg havde faktisk ikke nogen bikini i år, så jeg er virkelig glad for at jeg fandt den - nu er jeg nemlig klar til at smutte på stranden når vejret bliver lidt varmere og bedre, hihi. Hvad syntes i om den? Hvordan ser jeres bikini ud i år? Kys.

18 kommentarer :

 1. Ih, hvor er den fin! Har tænkt lidt på en virkelig fin en fra asos, som jeg regner med snart at bestille hjem... <3

  Knus herfra
  annamoellerlarsen.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhh, lyder som en god idé, hvilken?<3

   Slet
 2. Virkelig fin bikini <3

  moodswingsdk.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Det kunne være jeg skulle et smut forbi h&m... Har nemlig ikke fundet dette års bikini endnu

  // annakatrines.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Lyder som en god idé, h&m har mange fine! :)

   Slet
 4. Den ser virkelig fin ud :)

  SvarSlet
 5. Det kan godt være man også lige skulle købe sig sådan en! Den er godt nok lækker!

  fousaventures.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det syntes jeg bestemt at du skal gøre<3

   Slet
 6. Rigtig flot bikini, den må jeg hellere lige tage et nærmere kig på - H&M er bare gode til det med bikinier :)

  SvarSlet
 7. årh hvor er den fin!

  Kig forbi,
  stinewinth.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er skøn! Kunne enormt godt tænke mig en bikini fra Triangl selv, men skal lige finde pengene til det!

   http://industrialbarbie.blogspot.dk/

   Slet
  2. Åh, de er også virkelig fine!

   Slet