30.5.14

Cozy day

Hej piger! Jeg har nydt max at have en ekstra fridag i dag, og har tilbragt det meste af dagen med min sissy i centret, hvor vi har shoppet (new in kommer sandsynligvis en af de nærmeste dage), været i Bilka og i Ikea, spist frokost hos min farmor, grillet til afstensmad og slappet af på sofaen. I centret fik min søster og jeg hver en milkshake fra Paradis, og de kan altså virkelig anbefales! Min var med jordbær og hyldeblomstsaftsorbet, og den var d e l i s c i o u s, virkelig! I morgen skal jeg arbejde og lave lidt lektier, men regner med at vise jer en anden ny ting også, hehe. Hvad har i brugt dagen på? Kys.

8 kommentarer :

 1. Lyder som om du havde en super hyggelig dag! Jeg brugte min dag i går på, at tage street-style billeder, vejeret var så dejligt og folk var glade. Synes selv jeg endte med nogle gode resultater :)

  Hopeless✈Wanderer

  SvarSlet
 2. Lyder som en god dag og hyggelig! :)

  Kig gerne forbi min blog, hvis det lyster. Knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
 3. Min venindes storebror ejer to Paradisis, en i Køge og in i centret Waves. Dvs. at min veninde får 50% rabat, og det gør jeg også, når hun køber til mig, yummy!!

  En milkshake med Jordbær og Stracetella er virkelig det mest guddommelige jeg nogensinde har smagt!

  trendniq.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Hvilken app har du brugt til at redigere dine to billeder her? (:
  Skriv gerne til min mail: nanna_thomsen@hotmail.dk

  SvarSlet