20.5.14

Fave hairtrend: the braid

Hej piger! Jeg er blevet helt vild med fletninge-trenden, og har lige for tiden ofte mit hår sat op i en sidefletning eller sådan en todelt fletning som ovenover, hvilket jeg også havde i dag. Jeg syntes det er sødt og fint, og så får jeg samtidig mit mega tykke hår væk fra ansigtet, hvilket altså er skønt, specielt her om sommeren! Efter skole tog jeg i centret med min søster og en veninde, hvilket var helt vildt hyggeligt. Jeg fik bla. købt den hvide t-shirt på billedet ovenover, som er cropped (hvilket dog ikke ses på billederne) og et par andre småting også. Hvad er jeres yndlings hairtrends lige for tiden? Kys.

8 kommentarer :

 1. Jeg elsker også fletninger! :D

  www.katrinesommer.dk

  SvarSlet
 2. Hvor er du dog smuk - jeg er også vild med fletninger! :))

  SvarSlet
 3. Fletninger er så fint og feminint :)

  / Liselotte
  www.everyday-couture.dk

  SvarSlet
 4. Frisuren klær dig virkelig godt:)
  Jeg har selv de vildeste krøller som er mellemlange så jeg har ikke så mange muligheder at lave med mit hår, her for tiden har jeg dog elsket at lave en lille knold helt nede i nakken:)
  isabella-jl.blogspot.dk

  SvarSlet