16.5.14

Beauty wishlist
Hej piger! Der er efterhånden ikke sååå lang tid tilbage til min fødselsdag (halvanden måned ca) så jeg er allerede gået i gang med at tænke på min ønskeliste nu, og her har jeg samlet en del beauty ting som jeg ville eelske at modtage! Jeg har endnu ikke bestemt mig for præcis hvilke ting der kommer på ønskelisten, for det bliver altså ikke dem alle sammen - men jeg regner med at jeg også lige viser jer mine endelige ønskelste, når den er på plads. Specielt Naked 3 paletten, MAC børsterne og Marc Jacobs parfumen ville være dejlige, hehe! Kunne i også tænke jer en collage med mine andre ønsker, uden for beauty kategorien på et eller andet tidspunkt? Lige om lidt smutter jeg ud til noget familie for at spise. Kys.

10 kommentarer :

 1. Må sige det nogen lækre sager der er på din collage! :). Skønne ønsker!!

  Kig gerne forbi min blog, hvis du lyster. Knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
 2. Ville elske at se flere ønsker, kunne godt bruge lidt inspiration selv. Dog er min fødselsdag først til august men elsker at være i god tid med ønskelister haha:)
  isabella-jl.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Hvilket program bruger du til at lave dine billeder med? :D

  SvarSlet
 4. Polyvore.com, til mine collager :)

  SvarSlet
 5. Ser mange af mine egne beautyønsker på den liste :)

  Jeg er endelig begyndt at blogge igen, så det ville betyde alt, hvis du ville kigge forbi: Sidsejosefine.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er også mange lækre ting! :)

   Slet
 6. Jeg ønsker mig også Naked paletten og endnu en Eos læbepomade i mint. Kunne godt finde på at ønske mig børsterne fra MAC også og så købe en læbestift fra MAC, hvis jeg får nogle gavekort i fødsesldagsgave!
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at se flere ønskelister!

  http://industrialbarbie.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også bare nogle lækre ting!
   - super :)

   Slet