6.5.14

Perf summer outfit

I wanna wear
Hej piger! Selvom vejret lige pt. ikke ligefrem byder på særlig meget sommer, så er det stadig det jeg går og drømmer om - og ovenover ser i et outfit som jeg seri ville eeeelske at hoppe i når vejret bliver lidt varmere! Jeg er desværre den største frossenpind, så jeg går altså stadig i sweaters og lange bluser, øv.  I må altså virkelig undskylde stilheden på bloggen den seneste uge - har haft travlt med alverdens ting, som fx. lektier, veninder, familiearrangementer, shoppingture osv. Jeg håber i kan bære over med mig! Jeg filmer (eller skriver?) snart svarene til min ask me, men i kan altså stadig nå at stille mig spørgsmål lige her. Smid endelig nogle videoforslag nede i kommentaren - hvilke videoer kunne i tænke jer at se? Jeg tænker lidt på at vise jer min daglige hudrense-rutine - ville det have interesse? Kys.

8 kommentarer :

 1. Rigtig flot look, er vild med de fine blondero og så er solbrillerne heller ikke værst :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg er også helt vild med det!

   Slet
 2. Er helt vild med toppen - den er godt nok fed :-)

  www.kunsanne.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Så flot. Elsker toppen og solbrillerne! :-)

  SvarSlet
 4. Hej Cecilie.
  Du har vundet to styks gavekort til smoothies hos Mcd.

  Vil du sende mig en mail på amalie.hoelgaard@gmail.com?
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, hvor dejligt!
   Sender en mail med det samme :)

   Slet