10.5.14

Playlist | what am i listening to right now?

Hej piger! Dagen i dag er gået med afslapning, stor oprydning, at sove længe osv osv - altså har jeg ikke lavet en skid, hehe. Men hvad har man ellers lørdage for? Tænkte det var på tide med en lidt opdateret playliste, med hvad jeg lytter mest til for tiden! Hvilke sange lytter i mest til for tiden? Kys.
Classic|MKTO - Summer|Calvin Harris - Rather Be|Cleanbandit - The Man|Aloe Blacc - Let it go|from Frozen - Waterfall|Christopher

6 kommentarer :

 1. Gid det var mig, har siddet begravet i diverse opgaver og afleveringer, samt være på arbejde og jaa.. Glæder mig til at nyde en lørdag, hvor jeg ikke skal lave noget. Elsker din musik smag, den er vildt fed!
  Hopeless✈Wanderer

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, hvor ærgerligt! Men også nogle ting der bare skal gøres, haha :)
   - Tak!

   Slet
 2. Du er virkelig en super smuk pige, elsker dit hår! Dejlig playlist!

  Kig gerne forbi min blog, hvis det lyster. Knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
 3. Sikke nogle gode sange!

  Kig gerne forbi min blog hvor jeg har en giveaway kørende!
  - http://stinewinth.blogspot.dk/2014/05/a-giveaway-to-die-for.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er det nemlig!
   Kigger forbi :)

   Slet