13.6.14

Sheinside wishes #2

Sorte shorts HER blonde shorts HER casual shorts HER sort camitop HER hvid camitop HER jumpsuit HER stribet t-shirt HER øjenskyggepalette HER
Se første indlæg her. Hej piger! Her har i endnu en collage med lækre items fra sheinside.com, som jeg ville elske at iføre mig! Er specielt vild med deres fine shorts. Sheinside har nogle virkelig fine og billige ting, fragten er gratis (et kæmpe plus!) og så kan man opnå forskellige rabatter ved fx. at logge på med facebook, hvilket er helt vildt smart! Hvad syntes i om tingene jeg har fundet frem? Kys.

4 kommentarer :

  1. De blonde shorts måtte gerne være hjemme hos mig, de er lækre!

    Kig gerne forbi min blog, knus!
    http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

    SvarSlet
  2. Det der jumpsuit er jo alt alt for sødt!! Perfekt til sommer :)

    SvarSlet