24.6.14

Summer feelings

Hej piger! Har haft en hård, men også rigtig dejlig weekend med både arbejde fra (alt for) tidligt om morgenen, træning, fødselsdagsbrunch for mine piger og oprydning (derfor har der også været lidt stille på bloggen - det må i undskylde) - så efter skole i dag (hvor vi var i zoo, haha) slappede jeg af ude i solen, og forkælede  mig selv lidt med ovenstående lækkerier<3 Jeg elsker, elsker, elsker når vejret er så godt, at jeg kan sidde ude i solen, hehe, og så er den lækre frugt altså også noget af det bedste ved sommeren! Lidt senere vil jeg løbe en tur og så smutter jeg ellers tidligt i seng - det trænger jeg til! Kys.

4 kommentarer :

 1. Årh, danske jordbær er altså de bedste

  Knus
  www.emmaworup.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Danske jordbær er simpelthen noget der hører sommeren til, mums! <3

  Knus<3
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet