13.6.14

Summer outfits

summer outfits
Hej piger! Her får i lige et par (hvis i spørger mig) helt vildt lækre sommeroutfits, som jeg ville elske at iføre mig i de her dage, hvor det er helt fantastisk vejr. Der er faktisk ikke én eneste ting på collagen ovenover som jeg ikke ville eeelske at eje, hehe. Der har været lidt stille på bloggen, men det skyldes bla. en helt vildt hyggelig campingtur med min familie her i pinsen, hvor der desværre ikke var internet, og så har jeg generelt bare haft en hel del ting at se til. Skal faktisk også i gang med lidt lektier nu, øv, og så løber jeg nok en tur senere. Hvad syntes i om de her outfits? Kys.

8 kommentarer :

 1. Det er godt nok nogen lækre outfits, og især trøjerne! :)

  Tag lige et smut forbi min blog, hviiis det lyster. Knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
 2. Outfit nummer 2 er lige mig!

  www.kunsanne.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg også helt vild med! :)

   Slet
 3. Hvor er det nogle fine outfits! kan især godt li nr 1 <3

  www.simonie.dk

  SvarSlet
 4. Er helt vild med outfit 2!

  // Victoria
  www.victoriajohansen.bloggersdelight.dk

  SvarSlet