10.7.14

Brunch & shopping with friends

Brunch and shopping with friends
Hej piger! Jeg er stadig på Læsø uden internet (kan i mærke min smerte?), men i dag kunne jeg lige hurtigt lave et indlæg til jer, da jeg bruger nettet fra min mobil til min pc - smart ikke? ;P Jeg kommer hjem sent på fredag, og så skal jeg nok forsøge at blogge regelmæssigt igen, hehe. Oven over har jeg samlet tre lækre sommer outfits som jeg synes ville være perfekte til en tur i byen med brunch og shopping med veninderne, eller en hvilken som helst anden begivenhed her til sommer - jeg er specielt vild med det midterste outfit! Ud over det slapper jeg bare af her på Læsø, er ved stranden, spiser en masse slik, is og vindruer, går ture, ser film og sover i telt. I mandags var jeg med min sissy og mutti i sådan noget kurbad hvor man kunne prøve en masse lækre saltvands- og dampbade - det var virkelig lækkert! Hvordan bruger i jeres sommerferie, og hvad syntes i om outfitsne? Kys.

8 kommentarer :

 1. Flotte outfits! :-)
  http://olineama.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Er vild med alle tre outfits! Og det lyder som om du har det lækkert på Læsø :-)

  www.kunsanne.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Flotte outfits - er især vild med nummer 1 <3

  moodswingsdk.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Jeg slapper bare max af. Lækre outfits du har sat sammen der!

  // wintercaused.blogspot.dk

  SvarSlet