16.7.14

Easy, healthy icecream recipe

Hej piger! Jeg er blevet helt vild med den her opskrift på sund og nem, hjemmelavet is lige for tiden, og har spist det til frokost de sidste par dage. Derfor tænkte jeg at jeg lige ville dele den med jer. I skal bruge 1-2 frosne bananer, frosne bær/frugter efter eget valg, lidt skyr og evt. mandler (eller andre nødder) som topping. Jeg har ikke en helt præcis opskrift, da det egentlig bare er nemmest at prøve sig lidt frem - men til mængden ovenover brugte jeg cirka 1,5 frossen banan, en håndfuld frosne jordbær, en håndfuld frossen vandmelon og bare nok skyr til at det hele kunne blendes sammen - og så skal det egentlig bare blendes sammen, så har man en lækker, sund is! Og så kan man jo eksperimentere med forskellige slags frugter, bær og toppings! Skal i prøve opskriften af? Kys.

10 kommentarer :

 1. Mmmm... ser godt nok lækkert ud! Det må prøves :)

  adiyfairytale.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Vil være dejligt at du skriv tinge som man ser i en kogebog, for tror det vil give læserne, der vælge og lave det mere overblik.
  Også fordi så skal ikke søge efter hvad man skal bruge.

  Ellers rigtig finde billeder

  angiedavidsen.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan godt se hvad du mener, men syntes ikke det var nødvendigt når det nu er sådan en enkel opskrift - og så syntes jeg altid det kommer til at se så grimt ud, når man stiller det op sådan under hinanden, hehe :)

   Slet
 3. Jeg har lavet noget lignende et par gange. Det er rigtig lækkert!

  // wintercaused.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. MUMS hvor ser det godt ud! Det vil jeg prøve en dag :-D

  www.kunsanne.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det syntes jeg bestemt at du skal gøre! :D

   Slet
 5. Dens er hammer lækker ud, mums!

  Knus<3
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet