2.7.14

Outfit x new items

Shorts sheinside.com t-shirt Monki rings Spinning, H&M nailpolish Essie
Hej piger! For nyligt modtog jeg de her sorte blonde shorts fra sheinside, er de ikke fine? De kan findes på hjemmesiden lige her, til en ret fornuftig pris. T-shirten fik jeg i dag da jeg var ude og shoppe med min mutti og sis, samt en masse andre lækre ting, som jeg også nok skal se om jeg kan få vist jer snarest! I morgen smutter jeg til Læsø i en uges tid, uden internet, så bloggen bliver nok lidt stille, og mit fødselsdagshaul + tingene fra i dag kommer så også først på bloggen når jeg kommer hjem igen. Jeg ser lige om jeg kan nå et indlæg i morgen, og måske kan jeg også nå at planlægge et enkelt et - ellers skal i altså regne med at der bliver lidt stille fra min side af, hehe (medmindre jeg altså på en eller anden måde kan finde et sted med internet).. Men jeg tager mit kamera med, så i får i hvert fald en masse billeder når jeg kommer hjem! Nyder i sommerferien, og hvad syntes i om mine shorts? Kys.

10 kommentarer :

 1. De shorts er så fine! Kan også godt lidt t-shirten :)

  SvarSlet
 2. Dine shorts der, er virkelig lækre og fine! <3

  Knus<3
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
 3. Jeg plejede at læse din blog hver dag, men så gik du lidt i stå med at blogge en overgang, og derfor troede jeg, at du var holdt helt op. Hvor er jeg glad for, at jeg fandt din blog igen! Den er virkelig en af mine yndlings <3
  Dine shorts er super fine!

  Jeg er netop startet forfra med min blog, så jeg ville blive super glad, hvis du gad kigge forbi!
  // wintercaused.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Din blog er virkelig fin! Ny læser her :)) Keep up the good work !! Knus
  Xx Moniquemaries.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. fint outfit og lækker blog, kan være vi kan følges?:
  annasunivers.blogspot.com

  SvarSlet