31.7.14

Summer vacation


Hej piger! Jeg har det næsten helt dårligt over at jeg slet ikke nåede at fortælle jeg at jeg er taget på camping i lørdags, men nogle gange har jeg altså bare brug for at koble helt af fra bloggen og alt andet, og så bare slappe af. Jeg har villet lave et indlæg til jer lidt tidligere, men internettet her er ikke liiige det bedste, desværre - men det er her, og nu er jeg her også endelig, hehe. Jeg er på camping på Hanstholm Camping, i en hyggelig hytte sammen med min far og søster, og mine dage går med at være i poolen, ved stranden, gå ture, spise lækker grillmad, spise aaalt for mange chokoladekiks (newest addiction haha), sole mig og slappe af - ovenstående billeder er fra i går, da vi var ved Vorupør havbad og spiste lækker frokost - hvad får i jeres sommerferie til at gå med? Kys.

10 kommentarer :

 1. Wooow, er det i Danmark?!
  Jeg er hjemme i år, og bare passet katte for veninder (der skal udlands) og hus for mine forældre, og så bruger jeg bare dagene på en masse ture ud fra hjemmet.. Planen er så at enten i morgen, lørdag eller onsdag at hente en ny killing, og så vil jeg da bare være hjemme ved den. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er! :)
   Lyder helt vildt hyggeligt, og jeg er sleeet ikke misundelig på den killing der<3

   Slet
 2. Hvor ser det hyggeligt ud

  http://olineama.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Fint indlæg, hvad redigerer du med? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, ipiccy.com, og til de her billeder har jeg også brugt app'en Shark på min mobil :)

   Slet
  2. Okay tak. Kan nemlig rigtig godt lide den måde du redigerer på. :-)

   blogbyjuliehansen.blogspot.com

   Slet
  3. Tusind tak, det er jeg virkelig glad for! :)

   Slet
 4. Du er så smuk Cecilie, jeg elsker dit hår :)

  Jeg har netop skudt en giveway i gang på min blog, med nogle virkelig lækre armbånd. Du er meget velkommen til at deltage :)
  - astridellenkruse.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, tusind tak, hvor er du sød!<3
   Kigger forbi :)

   Slet