11.8.14

Back to school outfits

Back to school outfits
Hej girls! Jeg ved godt at de fleste af jer nok er startet i skole i dag, men jeg er så heldig at jeg først starter på onsdag, så det er der sikkert også andre der gør - så oven over har jeg samlet tre lækre outfits til første skoledag efter sommerferien, og jeg ville elske at hoppe i dem alle på onsdag (hvis det så kunne lade sig gøre, haha) men må nok finde noget fra min egen garderobe i stedet - så kan jer der er startet i skole jo bare bruge outfitsne som inspiration til alle de andre dage. Jeg ville eeeelske at have sommerferie lidt endnu, men det bliver nu også helt ok at starte i skole igen, se mine veninder og få en fast hverdagsrutine igen. Jeg tror i hvert fald jeg er ved at være klar, med både ny skoletaske, notesbøger, mapper, blyanter og andre småting. Hvad syntes i? Kys.

4 kommentarer :

 1. Virkelig fede outfits - ville elske at have det HELE i min garderobe hehe, og også at have en af outfitsne på første skoledag, som du også sige. ;-)
  Håber at du for en godt start på skoleåret - jeg starter også først selv på onsdag, så der er lige en dag mere at slappe af i, lækkert!

  Knus www.blogbysine.blogspot.com <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan jeg sagtens forstå, hehe :)
   - tusind tak, jeg håber også du får en rigtig god start! Det er så skønt lige med en ekstra dag ja<3

   Slet
 2. Rigtig fine outfits!

  // wintercaused.blogspot.dk

  SvarSlet