20.8.14

Outfit w. new shirt


Wearing: Sweatshirt Envii jeans Dr. Denim sneakers New Balance rings Spinning, h&m
Hej girls! Har helt glemt at vise jer den her fiiine sweatshirt fra Envii, som jeg simpelthen er blevet så glad for! - og så fik jeg den endda med 70% udsalg, så den kostede kun 105 kr, hvilket jeg simpelthen ikke kunne sige nej til. Det har været lidt hårdt at starte op i skole igen, fordi vi jo er en del længere i skole - og jeg har bare så mange ting jeg gerne vil nå, så det er desværre lidt svært for mig at nå det hele, med både veninder og familie, træning, lektier og blogging, når der samtidig også skal være plads til at jeg kan smide mig i sengen og slappe af med en ansigtsmaske el. lign. (hvilket jeg forresten vil gøre lige om lidt, hehe).. Så jeg føler mig lidt stresset osv. lige for tiden, hvilket nok også godt kan mærkes på bloggen, men jeg gør mit bedste! ;) Hvad syntes i om mit outfit? Kys.

4 kommentarer :

 1. Det ser rigtig godt ud og kan rigtig godt lig trøjen :3

  Knus
  www.angiedavidsen.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Den er rigtig sød, vil så gerne have en magen til :)

  Knus
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Kan jeg godt forstå, hehe<3

   Slet