23.8.14

Home/room decor inpiration

Home decor inspiration
Hej girls! Jeg elsker (og synes det er så hyggeligt) at gå og indrette mit værelse, købe fine nye pynteting og lede efter inspiration på nettet. Alle ovenstående ting er så fine, og jeg ville seri elske at have dem alle på mit værelse - desuden er alle tingene forholdsvis billige, og sprænger altså ikke budgettet helt hvis man skulle blive fristet :) Specielt her til vinter, nu hvor det begynder at blive lidt koldere, kan jeg rigtig godt lide at have en masse puder og lækre tæpper på mit værelse, og en lyskæde og levende lys også! Og så elsker jeg små fine pynteting til opbevaring osv. Om lidt vil jeg smutte på arbejde, og så er jeg først hjemme i aften igen! Hvad synes i? Kys.

8 kommentarer :

 1. Super lækre ting - kunne finde på at købe næsten det hele :-)

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
 2. rigtig fine ting du har fundet! Jeg elsker også at indrette mit værelse og finde massere inspiration på nettet til indretning!

  astridwille.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
 3. Holy shit, nogen smækre lækre sager du har på den collage, vil rigtigt gerne have sengetæppet, og sengetøjet! :)

  Knus
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
 4. Det er bare de lækreste ting, du har fundet! Virkelig fin collage!

  Knus www.blogbysine.blogspot.com <3

  SvarSlet