23.9.14

Bik Bok SWEATER

Hej piger! Har haft en lidt træls dag i dag (bortset fra brunsviger i skolen, hjemmebagte boller og en god hårdag) og har fået ret sent fri fra skole + en masse lektier, men jeg ville lige vise jer et par billeder af min nye sweater fra Bik Bok, som jeg er så glad for! Jeg købte den da jeg var i København for et par uger siden, og i har også fået et lille sneakpeak på den i mit blogindlæg om turen. Den er skide dejlig og rar at have på og så er den bare så lækker og basic, og jeg ved at jeg kommer til at bo i den heeele vinteren. Er faktisk allerede begyndt at bruge den nu fordi det er så koldt udenfor lige for tiden, og jeg er er altså en frossenpind haha. Skal nok se om jeg ikke kan få taget nogle outfitbilleder med den på et tidpunkt! Hvad synes i? Kunne forresten også rigtig godt tænke mig nogle forslag til nogle blogindlæg i godt kunne tænke jer! :) Kys.

8 kommentarer :

 1. Uhh, hvor ser den lækker ud. Jeg har næsten lige købt en lignende fra Weekday.
  - astridellenkruse.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Hvor ser den bare dejlig og fin ud!

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
 3. Sikke en lækker sweater :)
  // Sarah - bysarah.dk

  SvarSlet
 4. Hvor ser den bare lækker og rigtigt blød ud, må eje den!

  Knus
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet