26.9.14

Cinnamonrolls

Hej girls! Jeg har den seriøst største svaghed for kanelsnegle haha, amen det er helt sindssygt - der er bare et eller andet heeelt vildt lækkert over dem som jeg ikke kan få nok af. Derfor besluttede jeg mig for at det var på tide at bage mine egne, så det gjorde jeg efter jeg havde fået fri fra skole i dag - virkelig den lækreste start på weekenden, og de er virkelig også lækre! Opskriften har jeg fundet lige her og den er virkelig nem at følge! Jeg har så pyntet dem med hvid glasur og hakkede mandler, hvilket jeg synes blev rigtig fint. I denne weekend skal jeg bare hygge mig med min familie, shoppe og lave et par lektier. Har i det på samme måde med kanelsnegle? Kys.
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

8 kommentarer :

 1. Ih, hvor ser de lækre ud!
  Dem må jeg vidst også bage i morgen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, det er de virkelig også, så det synes jeg bestemt at du skal gøre! :D

   Slet
 2. De ser jo SÅ lækre ud - bliver helt sulten :-D

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, det er de altså bestemt også<3

   Slet
 3. Jeg ELSKER seriøst kanelsnegle! Jeg bagte selv nogle i sidste weekend :)
  Håber du vil kigge forbi
  www.thefashiondove.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mmmhh, hvor lækkert! Kanelsnegle kan man simpelthen bare ikke få nok af :D

   Slet
 4. Nøøj, hvor se de gode ud! God idé med mandlerne ovenpå ;)

  www.bloggingbyjosephine.blogspot.dk

  SvarSlet