2.9.14

Wouldn't mind wearing

Wouldn't mind
Hej piger! Man kan bestemt godt mærke, at det er begyndt at blive koldere og koldere udenfor, men (i modsætning til de fleste andre) synes jeg kun det er helt vildt dejligt, og glæder mig endda til det bliver endnu koldere! Jeg elsker at kunne gå i sorte jeans og kæmpe sweaters, pakke mig ind i halstørklæde, hue og vanter og hele stemningen der er omkring efterårs- og vintermånederne. Ovenstående outfit er, udover at være pisse dyrt, heelt vildt lækkert! Amen altså, ville elske at eje det hele, og ville gå med det 24/7! Kan man forresten fornemme, at jeg er ret into perler lige for tiden? ;) Skal snart til at have skaffet mig nogle flere, lækre sweaters til vinteren! Hvad synes i? Kys.

6 kommentarer :

 1. Strikken er lige mig, og øreringene - dejligt indlæg!

  Knus
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
 2. Vildt fede ting her til efteråret, smykkerne på collagen er nogle af de ting jeg har højst på ønskelisten, flotte, enkle og feminine :)
  http://dittekruse.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Rigtig fin collage med nogle super lækre ting!! De ting måtte klart gerne finde vej hjem til mig, hehe.

  Kig gerne forbi!

  Knus www.blogbysine.blogspot.com <3

  SvarSlet