15.10.14

DETAILS ft. new watch

Hej piger! I går modtog jeg en pakke fra asos.com (iiiihh), og den indeholdte bla. det her lækre, roseguld ur, som kan købes lige HER. Jeg havde oprindeligt set det på en anden blogger, og besluttede mig så for selv at bestille det hjem senere hen - og det er jeg virkelig glad for, at jeg gjorde! Det er fint, har den perfekte størrelse og passer til alting! Og så er det altså heller ikke specielt dyrt! Jeg er in love. Kommer til at bære det 24/7, og i skal nok få det at se in action i et outfit (eller to) på et tidspunkt! Jeg har været på arbejde her til aften, så nu vil jeg bare slappe af med tv og kage! Hvad synes i? I må have en rigtig skøn efterårsferie, kære læsere (til dem af jer der er så heldige ;)). Kys.
...........................................................................................................................................................................................................................................

18 kommentarer :

 1. Virkelig lækkert ur!
  Hvor er din trøje fra?:-)

  Liiivelife.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Det er det fineste ur, hold da op. Hvor er det bare smukt.

  Knus<3
  www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaa, det er det virkelig!
   Tusind tak<3

   Slet
 3. Wow det er smukt! Jeg har selv et lignende i sølv, og jeg tager det aldrig af ;)

  http://frekvensen.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak!
   Det kan jeg godt forstå, det kommer jeg bestemt heller ikke til at gøre med dette :)

   Slet
 4. Så fint et ur, det ryger lige under saved items!
  Jeg lavede forresten forleden et indlæg med lidt bloganbefalninger og du var en af dem, syntes jeg lige du skulle vide:)
  knus

  isabella-jl.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, tusind tak! Kigger forbi med det samme<3

   Slet
 5. Jeg elsker virkelig din blog! Det virkelig flot, det ur.

  Knus <3
  http://thebeautifullmess.blogspot.dk/

  SvarSlet
 6. Elsker billederne :)

  http://fashiionistah.blogspot.dk/

  SvarSlet
 7. Rigtig lækkert ur - og flotte billeder! :-)

  Knus www.blogbysine.blogspot.com <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Det er jeg virkelig glad for du synes<3

   Slet
 8. Hvordan tegner du dine øjenbryn op? har også rødt hår og helt lyse øjenvipper. Knus xx PS godt indlæg <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Bruger egentlig bare en mørkebrun-agtig øjenskygge og en tynd børste fra Nilens Jord<3
   Har sådan lidt rød-brunt hår så det kan sagtens gå an :)

   Slet