11.10.14

Fall OUTFITS

Fall outfits<3
Hej piger, endnu en collage hva? Haha, i må altså lige sige til hvis i bliver alt for trætte af dem (det håber jeg nu ikke), jeg synes bare de er så lækre og inspirerende at lave, og det virker også som om at i også ret godt kan lide dem? ;) I hvert fald, så har jeg ovenover samlet tre efterårs outfits som jeg seriøst ville elske at gå i og eje - de er alle fine og meget mig. Jeg er specielt vild med outfit 1 og 3, men jeg er nu også ret vild med det i midten. Hvad synes i? Jeg var på arbejde hele dagen i går, så i dag laver jeg absolut ingenting ud over at slappe af og rydde en lille smule op, så intet spændende der haha. Hav en skøn dag! Kys.
...............................................................................................................................................................................................................................

10 kommentarer :

 1. ELSKER collager!
  Vildt fede outfits forresten, de ser skønne og behagelige ud alle tre :)

  knus
  behindtheattitude.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Virkelig flot indlæg, rigtig fine outfits! Jeg kan helt vildt godt lide det 3. outfit - sweateren ser vildt behagelig ud!

  Mathilde | MATHILDE JULIE

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Ja, den ser simpelthen så lækker ud<3

   Slet
 3. Er vild med alle tre outfits! Især nummer 2 og 3 - kunne finde på at iføre mig alle tre :-)

  sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
 4. Virkelig fin collage du har lavet dig!

  SvarSlet