24.10.14

FAVES right now

Bourjois chocolate bronzer / Bioderma makeup remover / ESSIE nailpolish / Elf baked eyeshadow in "Toasted" / Elf baked blush in "Passion Pink" / Rimmel London Stay Matte powder / H&M pearl earrings / Asos.com rosegold watch / Ebay.com fake MAC brushes.

Hej piger! Jeg har en del beauty- og smykkefavoritter her for tiden, og tænkte at jeg lige ville vise jer et par af dem! Ovenstående ting har jeg brugt rigtig ofte her det sidste stykke tid, og mange af tingene hver eneste dag. Både bronzeren og børsterne er nye, og rigtig lækre. Børsterne bestilte jeg over Ebay, og de er faktisk rigtig gode i forhold til prisen. Bronzeren bestilte jeg hjem fra Asos sammen med uret, som i har set.  Her til aften har jeg nydt hjemmelavet pizza (ja, jeg har stået i køkkenet i en times tid el. lign. for at forkæle min familie med hjemmelavet pizza) og så sidder jeg med bland-selv slik nu. I morgen alt, alt for tidligt smutter jeg på arbejde, og skal efterfølgende i mødregruppe, haha. Har i nogle favoritter for tiden? Kys.
...............................................................................................................................................................................................................................

14 kommentarer :

 1. Uhh, har ikke så mange. Tror bare det mine sko og mine ægte perle øreringe, som jeg meget vilde med :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lyder også som nogle vildt lækre ting! :)

   Slet
 2. Sikke nogle fine favoritter! Hvor har du købt øjenskyggen og bioderma'en? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Biodermaen vandt jeg i en giveaway, så jeg ved desværre ikke hvor den er fra, og øjenskyggen er købt i Bilka :)

   Slet
 3. Elsker den måde du har lavet indlægget på. Alt på et billede og den måde det er stillet op på :))

  sisepuedee.blogspot.dk
  -Milla

  SvarSlet
 4. Lækre sager og fed blog. Tænkte på om du evt. har lyst til at følges? :-)

  Love Malene ♥
  Justadelprado.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Alt for lækkert indlæg, Cecilie! <3

  Knus
  www.matildesblog.com

  SvarSlet
 6. Uha. Går faktisk og panikker lidt over at jeg ikke har nogen favoritter endnu, for jeg laver måneden favoritter på min blog. Men det ser ud til at være nogle skønne produkter!

  Knus
  aseaofinspiration.blogspot.dk

  SvarSlet
 7. Jeg har den samme pudder som ovenover, og jeg er super glad for den! Har længe villet prøve elf's øjenskygger og blush'es, men er de pigmenteret nok? Synes de har sådan nogle utrolig flotte farver! :-)

  http://www.karolinehaugaard.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg synes faktisk de er ret pigmenterede, er ii hvert fald super glade for mine! :)

   Slet