10.10.14

HEALTHY snack + finally fall

Hej piger! Efter idrætsdag i skolen i dag med kage, fodbold, slips og overskæg har jeg endelig fået efterårsferie, og det er tiltrængt! Jeg valgte at fejre det med min pt. yndlings morgenmad/frokost/snack, en god (ny) bog og levende lys. Ovenstående har jeg spist rigtig meget af her på det seneste, og det er egentlig bare en tyk smoothie (af A38, skummetmælk, frossen banan og frosne bær) med en masse forskellige, lækre toppings. Oven på min har jeg kiwi, banan, kokosmel, hakkede mandler og hakket, mørk chokolade, men man kan jo bare eksperimentere og bruge hvad man lige har. Det kan varieres på såå mange forskellige måder! Det er virkelig lækkert, og forholdsvis hurtigt også! Jeg løber måske en tur senere, og skal ellers bare slappe af - i morgen skal jeg så arbejde det meste af dagen. Hvad synes i? Kys.
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

2 kommentarer :

  1. Det altid lækkert, med noget lækkert morgenmad og en god bog. - jeg elsker også når man, bare kan lave noget lækkert, og gør det hyggeligt. Jeg er blevet fast læser hos dig nu, håber du vil kigge forbi min! :-)

    knus
    http://thebeautifullmess.blogspot.dk/

    SvarSlet