30.10.14

Heartshaped INSPO collage | winter/fall


Hej piger! Nogle af jer husker måske, at jeg førhen havde denne hjertecollage hængende på min væg, men fordi at den 1) var blevet helt afbleget af solen og at det 2) ikke er sommer længere, så har jeg valgt at udskifte den. Så da jeg fik chancen for at printe et par billeder i farve, udnyttede jeg det selvfølgelig, og printede tre collager, som så senere hen blev klippet ud og hængt op i en fin hjerteform! Billederne jeg har valgt at printe er julede/vinter/efterås-agtige, passer helt vildt fint til årstiden og er rigtig hyggelig at have hængende. Det giver også lige lidt ekstra til min ellers helt hvide væg. Jeg er helt vildt glad for det! Hvad synes i? Kys<3

4 kommentarer :

  1. Virkelig vild med det – er selv vild med den slags kreative DIY dekorations-ting, så kunne godt finde på at lave noget lignende. ^^ Good joob. <3

    SvarSlet