26.10.14

My SKINCARE routine

Hej piger! Så er den første video endelig oppe på bloggen, og jeg håber virkelig at i kan lide den! Det blev til min renserutine, og det er egentlig ret grænseoverskridende for mig at lægge en video ud, hvor jeg slet ikke har makeup på haha, men det overlever I (og jeg) jo nok. Min renserutine her de sidste to ugers tid har været lidt anderledes end den har været tidligere, for jeg har nemlig fået lov til at teste Cliniques tre-trins rensesæt til kombineret-fedtet hud, som i kan finde lige HER. Jeg har testet produkterne i omkring to uger nu, og jeg kan faktisk allerede se og mærke forskel på min hud. Jeg har meget færre urenheder, hvilket ellers en noget jeg har døjet en del med, og jeg synes egentlig også at min hud er blevet "glattere" og mere jævn. Der ud over synes jeg altså også det er virkelig smart med sådan et tre-trins sæt, hvor det egentlig bare er tre trin man skal udføre morgen og aften. Det er virkelig hurtigt, hvilket er super dejligt for én som mig som egentlig både er lidt doven og (specielt om morgenen) ikke har så meget tid, og så er det samtidig rigtig nemt. Det er rigtig smart, at man kan vælge lige præcis det sæt som passer bedst til éns hudtype, for der er både nogle der er tilpasset tør hud, fedtet hud osv. Efter rensningen, med både ansigtssæbe, toner og fugtighedscreme, føles ens hud helt vildt lækker, og er super dejlig enten at gå i seng med eller at lægge makeup over. Hvad synes i? Kunne i lide videon? I må rigtig gerne gå ind på  min kanal og abbonere på den, hvis i har lyst<3 Kys. Sponsoreret af Clinique, baseret på egne erfaringer og meninger.
...............................................................................................................................................................................................................................

6 kommentarer :

 1. Yay, elsker videoer!
  Hvis du vil kan du tjekke min blog http://bysarah.dk/ ud - lige nu har jeg en lækker giveaway kørende :)
  // Sarah - bysarah.dk

  SvarSlet
 2. Det er en god video, du forklarer det godt hvordan du gør! Og du syntes at det er grænseoverskridende at ikke at have makeup på. Du er køn med og uden! Men rigtig godt.

  http://mgmmarie.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Hvor er du sød,virkelig!<3

   Slet
 3. Du må meget gerne lave flere videoer, den var virkelig fin :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, det er jeg glad for at høre! :)

   Slet