11.10.14

Those NAILS

Pink nailpolissh//Essie (HERE) - glitter nailposlish//Gina Tricot
Hej piger (og alle andre, der måske læser med? ;))! Jeg havde i en lang periode lidt droppet det dér med neglelak, fordi jeg egentlig ikke synes jeg havde tid til det og bare blev lidt ligeglad med det, men nu har jeg altså genfundet min kærlighed til det, haha. Det kan virkelig lige gøre det dér ekstra fine ved ens outfit, og de kan varieres i et utal af forskellige farver og designs. Den lyserøde neglelak er fra Essie og i farven "Cascade Cool", så vidt jeg husker, for jeg kan faktisk ikke finde noget navn på den. Guldglimmeren har jeg bare lånt af min søster, men jeg synes de passer helt vildt fint sammen. Hvad synes i? Kunne i tænke jer at se flere af disse indlæg i fremtiden? Smutter på arbejde lidt senere og er dér det meste af dagen. Kys.

Jeg skal også lige huske at fortælle jer at JEG HAR OPRETTET EN FACEBBOOKSIDE TIL BLOGGEN! I må meget gerne gå ind og syntes godt om den HER hvis i har lyst, og der er også et link nederst på bloggen nu :)
...........................................................................................................................................................................................................................................

4 kommentarer :

  1. Sikke en flot lyserød farve. Den er jeg altså helt vild med! :)
    Jeg har også lige haft en periode hvor jeg ikke har gider neglelak, men nu synes jeg pludselig det er super fedt igen, og jeg kan bruge flere timer på det igen. Haha! :D

    - Knus fra Isabella

    SvarSlet