7.10.14

TODAY i wanna wear...

Today i wanna wear...
Hej girls! Jeg drukner virkelig i lektier for tiden (har flere lektier for end nogensinde før) og drømmer mig væk i lækre outfits, nyt tøj og nye accessories. Jeg craver virkelig sååå mange ting lige for tiden, og har faktisk lige bestilt et par ting hjem, som jeg glæder mig til at vise jer når de når frem! Outfittet oven over er jeg helt skudt i - cowboyjeans har i lang tid slet ikke været mig, men nu er jeg lige pludselig helt vild med dem. Sjovt som man lige pludselig kan ændre sig, ikke? Er også på udkig efter sådan et lækkert par, for eftersom jeg jo ikke plejede at kunne lide dem har jeg faktisk slet ikke nogle jeans i den farve, haha øv. Desuden er jeg blevet helt vild med slip-ons, kamelfarvede (og pink) jakker samt roseguld smykker - de er simpelthen noget af det fineste, og så feminine og flotte! Sidder pt. med en kop varm kakao, hyggesokker, stearinlys og tv-serier, for vejret et simpelthen ikke til andet! Men jeg synes nu det er hyggeligt, hehe, og så vil jeg smutte på arbejde lidt senere.. Nu må efterårsferien altså også godt snart komme, for den er i den grad tiltrængt! Jeg er i et kæmpe underskud af søvn og ved faktisk slet ikke hvordan jeg klarer at holde mig vågen hele dagen, så det bliver vildt dejligt at kunne sove længe og slappe af! Hvad synes i? Kys.
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

6 kommentarer :

 1. Kender til det at drukne i lektier, jeg synes nemlig selv at jeg bliver bombarderet med dem. Er også selv helt vild med rosenguld og burdeegentlig også snart få købt nogle smykker med rosenguld, da det er super smukt og elegant.

  mariasschmidt.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Også et lækkert look, tror jeg må have min camel frakke frem igen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Synes jeg bestemt du skal gøre :)

   Slet
 3. Det er et virkelig lækkert outfit og noget som jeg bestemt også godt kunne hoppe i :)
  Og nu har du efterårsferie :) Håber at du får samlet lidt søvn sammen, så der kommer plus på den konto og at du er kommet igennem lektierne, så du også kan nyde ferien :)

  SvarSlet
 4. Tusind tak! Ja, det er så skønt :)

  SvarSlet