19.10.14

Winter/fall wishlist

Winter/fall wishlist
Hej piger! Collagen ovenover viser bare et lille udpluk af mine ønker lige for tiden, som jeg i sær godt kunne bruge her til efterår/vinter. Lækre sweaters og trøjer til at holde mig varm, halstørklæde fra Acne, lækre sneaks, skinny cowboy jeans, perler, Balenciaga pung og en fin, sort lace bra (ja, tingene bliver altså mindre akavede når man skriver dem på engelsk!!). Objektivet ønsker jeg mig i sær også, for jeg drømmer om at tage de fiiineste billeder til vinter/jul af sneen, julelysene, juletræerne og lign. De andre ting ville jeg bare elske at have i min garderobe! Har i nogle ønsker lige for tiden? Jeg ville egentlig have taget outfitbilleder til jer i dag, men vejret er skide dårligt og det regner seriøst meget haha, så dem må i få en anden dag i fremtiden. Kys!
...............................................................................................................................................................................................................................

10 kommentarer :

 1. Ihh, en lækker collage! Jeg ville elske at eje alle tingene :)
  - astridellenkruse.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Sikke en super flot collage med masser af lækre items! De måtte alle gerne finde hjem til mig ;-)

  Knus www.blogbysine.blogspot.com <3

  SvarSlet
 3. Åh, nogle lækre ting! Jeg drømmer om den perfekte læderjakke lige for tiden :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, sådan én kunne jeg da egentlig også godt tænke mig haha<3

   Slet
 4. Jeg er vild med begge par sko og den lyserøde knit - De ting måtte gerne flytte ind hos mig :-)

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
 5. Jeg har haft objektivet i to år efterhånden. Det er et super skønt objektiv!

  www.helenaliddell.tumblr.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, det er jeg glad for at høre! Overvejer også meget kraftigt at anskaffe mig det ;)

   Slet