3.11.14

Chocolate, marshmallow and almond COOKIES

Hej piger! Jeg nævnte i sidste indlæg at jeg ville bage cookies, og her er det færdige resultat! Jeg synes det er så hyggeligt at bage om efteråret, og de blev altså også helt vildt gode. Opskriften er rigtig nem, og jeg tog egentlig bare udgangspunkt i en opskrift som jeg har delt her på bloggen for et par år siden el. lign, men ændrede lidt i den. Til ca. 24 alm. størrelse cookies skal du bruge: 200 gram smør, 100 gram brun farin, 300 gram hvedemel, 8 spsk. mælk (jeg brugte skummetmælk), 4 tsk. vaniljepulver, 4 tsk. bagepulver og fyld efter eget valg. Jeg brugte ca. 50 gram mandler, 50 gram hvid chokolade, 50 gram mørk chokolade og ca. 5 store skumfiduser, som jeg klippede i mindre stykker. Hvis du vælger at bruge sumfiduser vil det helt sikkert være meget nemmere med miniskumfiduser, i stedet for at klippe de store ud (de bliver så klistrede at arbejde med), men det var lige hvad jeg havde og det kunne også sagtens gå. Sådan gør du: alle ingredienserne skal bare i samme skål og så blandes godt sammen til en lidt klistret dej. Herefter hakker du mandler, chokolade, klipper skumfiduserne og tilsætter det hele til dejen. Læg en klat dej i ønsket størrelse på en bradepande med bagepapir og gentag dette til alt dejen er brugt. Bag dem i en ovn ved 200 grader i 8-10 min. Mine fik ca. 10 minutter, men husk at holde øje med dem, da det er meget forskelligt fra ovn til ovn, og også kommer an på størrelsen! De er lidt bløde når de tages ud, men sætter sig lidt når de køler af. Hvad synes i? Skal i afprøve dem? Kys.
...............................................................................................................................................................................................................................

4 kommentarer :

 1. De ser virkelig lækre ud!

  Vil du følges over bloglovin?
  // http://byjulieagerlund.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, det var de bestemt også!
   Kigger forbi :)

   Slet
 2. De ser virkelig lækre ud! Da jeg læste overskriften, tænk jeg "WTF" xD Fordi med skumfiduser, har jeg aldrig hørt om før - og jeg har hørt mange forskellige sammensætninger. De må helt sikkert prøves, når der er lejlighed for det, en dag!

  Knus
  http://katsliv.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, det er altså virkelig lækkert med skumfiduser i! Tusind tak :)

   Slet