30.11.14

Christmas wishes


Christmas wishlist
Hej piger! Endelig, endelig er det første søndag i advent (og første december i morgen!!) og jeg har seriøst glædet mig som et lille barn i så lang tid nu. Jeg elsker december måned, vinteren og julen - og det skal i også nok få at mærke her på bloggen. Jeg skal virkelig nok prøve at blogge så ofte som muligt, hehe, for det ville da være helt vildt hyggeligt, ikke? I dag viser jeg jer et par af mine juleønsker, til de af jer, der endnu ikke har fået lavet sådan én og godt kunne bruge lidt inspiration. Jeg ville knuselske at eje alle ovenstående ting, virkelig! I dag har jeg pyntet op på mine værelser (i skal nok få billeder på et tidspunkt), tændt første lys i adventskransen og senere i dag skal jeg til noget juletræstænding, have besøg af min farmor og spise æbleskiver. Jeg glæder mig til at åbne første låge i min chokoladekalender i morgen, og så har vi julehyggedag i min klasse, hehe. Hvad synes i? Hvad ønsker i jer selv i år? Kys.
...............................................................................................................................................................................................................................

8 kommentarer :

 1. Du er virkelig god til at lave collager!

  SvarSlet
 2. Åh, der er virkelig mange flotte ting på denne collage, som gerne måtte ligge under mit juletræ. Især den flotte perleørering fra Jane Kønig. Altså, hvor er den flot!

  Knus
  clumsysilhouette.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, den er simpelthen så smuk<3

   Slet
 3. Sikke nogle gode ønsker ;)

  SvarSlet
 4. Sikke en flot collage med masser af lækre ting - som bestemt gerne måtte finde vej hjem til mig! :-)

  Knus www.blogbysine.blogspot.com <3

  SvarSlet