21.11.14

Delicious SNACK

Hej piger! Da jeg kom hjem fra skole i dag (kom heldigvis lidt tidligere hjem pga. tandlæge) trængte jeg virkelig til et eller andet sødt og lækkert, og det blev til ovenstående! Det er meget simpelt nogle grillspyd med bananstykker og skumfiduser, som jeg så har hældt mørk, smeltet chokolade og hakkede mandler over, og det er seriøst lækkert! Blandingen af banan, skumfiduser og chokolade er helt vildt dejlig, og altså også ret vanedannende, haha! Kan i hvert fald anbefales hvis i trænger til en lille snack! Senere i dag laver jeg pizza med min søster, og så har jeg tænkt mig at bruge resten af aftenen på lektier og afslapning. I morgen skal jeg hen til en veninde, søndag skal jeg arbejde det meste af dagen og så har jeg et par lektier, så det er egentlig hvad min weekend kommer til at gå med. Hvad synes i? Skal i afprøve det? Hav en dejlig weekend! Kys.
...........................................................................................................................................................................................................................................

9 kommentarer :

 1. Hvis man nu ikke kan lide skumfiduser, har du så et andet alternativ? For det ser super lækkert ud!

  http://trendniq.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har ikke prøvet med andre ting, men kunne forestille mig at man evt. bare kunne bytte skumfiduserne ud med fx. jordbær (selvom årstiden ikke er den bedste til dem) eller andre frugter som fx. melon, eller evt. bare nøjes med bananerne, for det er altså også ret lækkert! :)

   Slet
 2. Ser lækkert ud!

  all-around-as-always.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Jeg tænkte på om du måske ville følge mig på Facebook?
  Så kunne jeg følge diget andet sted måske?

  https://www.facebook.com/pages/Over-The-Rainbow/552459338101589?ref=hl

  http://overtherainbow-julie.blogspot.dk/

  SvarSlet
 4. Hej Cecilie, jeg tænkte om du måske ville lave et indlæg med gode råd til nye bloggere, og dele ud af de erfaringer du har fået med bloggen?
  Jeg har i lang tid selv villet komme lave en blog, og er ved at få mod på det så det kunne være fedt at få et par råd med på vejen <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal jeg nok prøve at få kigget på!<3

   Slet