1.11.14

Home decor inspiration

Home decor
Hej piger! Jeg elsker alt der har med indretning at gøre, virkelig. At kigge på møbler, købe små, fine pynteting, at ommøblere og room DIY's. Min familie synes kun det er stressende at tage i Ikea, men jeg synes det er så hyggeligt og spændende haha (smag og behag, ikke?) Jeg går meget op i at mit værelse skal være rent, ryddet op, lyst, hyggeligt og dejligt at være i, og derfor har jeg fundet lidt lækkert værelses-inspiration frem til jer. Alle ovenstående ting ville jeg elske at have på mit værelse. Både de fine, lyse farver som ville spille rigtig flot sammen, de flotte kobberfarvede ting, pyntegenstande og opbevaring samt alle de mange hyggelige lys og stearinlys. Jeg elsker stearinlys og tænder dem ofte når jeg sidder på mit værelse og blogger, ser tv, laver lektier, drikker en kop varm kakao el. lign. Det er så hyggeligt, og jeg synes seri ikke man kan få nok af dem. Planen for i dag er at bage cookies (måske de bliver delt på bloggen? ;)) og så skal jeg spise hos nogle venner senere. Ind til da vil jeg bare nyde at have weekend. Hvordan kan I godt lide at have jeres værelser? Kys.
...............................................................................................................................................................................................................................

6 kommentarer :

 1. Rigtig fine ting - og lyder som om du får en rigtig god dag!
  God weekend :-)

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
 2. Så fine ting og sager, ville elske hvis de allesammen lige kunne havne på mit værelse på mystisk vis haha..

  isabella-jl.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha ja, har det på præcis samme måde!

   Slet
 3. Lækker inspibombe! Ærgerligt jeg ingen penge har :((

  Besøg os på
  mindtravelers.org

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :)
   Ja, det er ærgerligt, specielt når man finder noget man rigtig godt kan lide!

   Slet