18.11.14

Jeg..

Jeg har rigtig høje forventninger og stiller meget store krav til mig selv. Jeg er derfor også rigtig god til at stresse mig selv fuldstændig. Jeg elsker vinter og jul, og kan seriøst ikke vente til december måned. Jeg er ret stille, og også lidt genert, men det er blevet meget bedre med årene. Jeg kan ikke fungere i mit normale tøj derhjemme, så det første jeg gør når jeg kommer hjem er altid at skifte til pyjamasbukser. Jeg elsker bloggen og jer, så hvis jeg har travlt i en periode eller ingen inspiration, og der derfor ikke kommer så mange posts op, så kan jeg få helt dårlig samvittighed. Jeg drukner i lektier, afleveringer og opgaver, og jeg bliver nemt stresset af at tænke over min fremtid og alt det jeg skal nå. Jeg elsker julefilm og julekalendere, og begynder altid at se dem lang tid før december. Jeg er ikke særlig god til at bruge penge på mig selv, og jeg overvejer altid mine køb grundigt og længe.  Jeg elsker at tage billeder, og bruge lang tid på at redigere dem. Mit kamera er et af de bedste køb jeg nogensinde har gjort. Jeg har dårlige hårdage 5 ud af 7 dage i ugen. Fedt? nej! Jeg skal altid spise et eller andet når jeg kommer hjem fra skole, uanset om jeg er sulten eller ej. Jeg kan godt lide at tilbringe tid alene. Det lyder ensomt, ja, men jeg synes det kan være helt vildt hyggeligt! Jeg drømmer om lækre rejser til lækre steder. Jeg kan rigtig godt lide at bage! - Kan i lide de her lidt anderledes, mere personlige indlæg? Kys.
...........................................................................................................................................................................................................................................

2 kommentarer :