27.11.14

NAILS with a touch

Hej piger! Det her negledesign er efterhånden et par dage gammelt, og derfor også lidt slidt, men det håber jeg altså går! Jeg er blevet helt vild med det, og derfor tænkte jeg også at jeg ville vise jer det alligevel. Den lyserøde neglelak er fra Essie i farven "Fun in the gondola" og er min seriøst all-time yndlingsfarve til neglene! Slangeprintet er fra nogle neglestickers jeg købte på tilbud i h&m til kun en 10'er, som jeg så har klippet trekanter af. Jeg synes de er så fine, og det guld slangemønster tilføjer bare lige lidt ekstra, sådan lidt eksklusivt eller luksuriøst haha. Hvad synes i? Kys.
...........................................................................................................................................................................................................................................

2 kommentarer :