7.11.14

NEW IN from h&m

Hej piger! Jeg er endelig gået på weekend, hvilket er virkelig tiltrængt, og så tænkte jeg at jeg lige ville dele et par nye ting med jer, som jeg købte for en uges tid siden el. lign. De er begge fra h&m, og sweateren til venstre er noget af det dejligste jeg nogensinde har set! Den er blød og lækker at have på, og jeg synes simpelthen den er så sød! Natbukserne er også fine (!!). De er af et virkelig blødt og varmt materiale, i det fineste vintermønster med snefnug og så kostede de kun 80 kr. Jeg sover med dem, og så er de det første jeg skifter til når jeg kommer hjem fra skole, haha.                           Nu vil jeg ellers bare nyde weekenden, og så skal jeg ud at shoppe med min familie i morgen. Hvad synes i? Kys.
...............................................................................................................................................................................................................................

6 kommentarer :

 1. Hvor ser de bare fine og dejlige ud!

  God weekend :-)
  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Det er de bestemt også :)

   Slet
 2. Har selv kigget på bukserne i nogle uger nu, tror de bliver mit næste køb!

  isabella-jl.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Virkelig, køb dem! De er så lækre<3

   Slet
 3. Man kan bare se hvor lækre de er! Godt køb :-)
  <3

  SvarSlet