10.11.14

OUTFITS for those cold days

Outfits
Hej piger! Det er begyndt at blive rigtig, rigtig koldt - specielt om morgenen, på vej til skole, og om aftenen. Derfor har jeg også selv skiftet over til vinterstøvler, vinterjakke, sweaters, halstørklæder, huer og handsker.. Oven over har jeg så sammensat et par outfits som jeg ville e l s k e at iføre mig, og jeg ville virkelig elske at eje alle de her ting! Specielt et Acne halstørklæde + sweater og boots ville være lækkert, haha, men det ved jeg godt kun er drømmetænking. Jeg er forresten også blevet ret vild med de fine hair ties rundt om ens håndled, og har også selv købt et par stykker. Hvad synes i? Er i også skiftet over til det varmere tøj? Kys.
...............................................................................................................................................................................................................................

12 kommentarer :

 1. Er vild med alle tre outfits, og ville elske at varme mig i dem her i de kolde tider ;-)

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
 2. Jeg elsker nummer 1 og 2, specielt 1:)

  isabella-jl.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Det gør jeg virkelig også! :)

   Slet
 3. Elsker dem alle sammen! - så casual og lækre :))

  sisepuedee.blogspot.dk
  -Milla

  SvarSlet
 4. Er helt vild med sammensætningen på det i midten, synes simpelthen der er blevet koldt udenfor, og varmere tøj skal der til!

  Knus
  www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
 5. Kan super godt lide det første outfit! ^^
  – har selv fundet vintertingene frem. Nu står den på støvler, halstørklæder, sweatshirts og vanter. Og nok snart vinterjakke. ;)

  annasinfinity.blogspot.dk
  // Anna

  SvarSlet
 6. Er helt vild med alle outfits'ne! Især det første. Elsker følelsen af at have en blonde-bh inde under en varm sweater, ved ikke hvorfor, det føles bare så rart :-) Kan godt mærke at jeg snart skal ud efter noget nyt og varmere tøj, jeg længes næsten efter at shoppe! ;-)

  Hilsen Karoline
  http://www.karolinehaugaard.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kunne virkelig også godt snart bruge en shoppetur! :)

   Slet