31.12.14

365 days...

Hej skønne piger! Det er helt utroligt hvor hurtigt 365 dage går, og nu er der kun et par timer til at et helt nyt år starter. Jeg startede min dag ud med årets sidste løbetur, og så har jeg egentlig ellers bare gået og gjort mig klar og ordnet lidt ting til i aften. 2014 har været et rigtig dejligt og spændende år, og der er sket en masse ting. Jeg er vildt glad for at I har fulgt med mig hele vejen, alle jeres søde kommentarer og at i gider at følge med i det jeg laver. Jeg tjekker måske ind igen lidt senere, men ellers må i alle sammen have en rigtig, rigtig god nytårsaften, og så ses vi igen i det nye år! Kys.
........................................................................................................................................................................................

Ingen kommentarer :

Send en kommentar